Www.Gokumarket.com / Beleggingen / Crypto's

Gokumarket en Beleggingen, iets voor jou?

Voor mij was de wereld van de crypto en de beleggingen tot voor kort allemaal hocus pocus, ik begreep het niet en was er sceptisch over. Inmiddels ben ik 180 graden omgedraaid, ik weet nog steeds niet alles, maar begin het steeds leuker te vinden!

Maak kennis met Gokumarket en All bots + Defi!

AI Bot + DeFi is een combinatie van twee producten. Een product is bothandel, dat rendement biedt in USDT. Een ander product is DeFi, dat rendement biedt in GMC. De AI Bot + GMC DeFi is een pre-lanceringsaanbieding om GokuMarket in de hele gemeenschap te promoten. Met de AI-handelsbots kan iedereen achterover leunen en ontspannen.

De bots daarentegen doen alle handel met bewezen en geteste handelsstrategieën op grote platforms zoals Binance Futures, Deribit Futures en ByBit. Tegelijkertijd is GMC, het ultieme DeFi E-commerce token, ingeschakeld op platforms waar gebruikers GMC kunnen lenen om te winkelen op GokuMarket E-commerce. De rente van deze leningen genereert GMC-rendementen.

Hoe werkt het?

Wanneer je je  abonneert op de AI Bot + GMC DeFi, voegt het systeem automatisch jouw handelskapitaal toe aan de pool en selecteert het de juiste algoritmische bot en handelspaar op basis van de huidige markttrend. Dit zorgt voor het maximale rendement, waardoor zij vol vertrouwen een totaalrendement van 125% in USDT kunnen bieden. Gebruikers hebben de mogelijkheid om met GMC te betalen voor directe, klassieke en geavanceerde handelskosten en meer op GokuMarket. De totale vergoedingenverzameling en de distributie van GMC stelt hen in staat om 125% rendement in GMC te bieden. Gebruikers kunnen ook een extra APY van 12% in USDT krijgen wanneer ze hun GMC-opbrengsten van AI Bot + GMC DeFi in de GMC Vault inzetten.

Als ‘ambassadeur’ in het algemeen, UI en UX tester en tegenwoordig ook Marketing Associate is Julius Hoefnagel (mijn broer) er vanaf het begin bij de ontwikkelingen van GokuMarket al bijgeweest en heeft hij een Membership number onder de 2,000. Deze maand heeft GokuMarket meer dan de 510,000 membership aantallen doorbroken. GokuMarket is eerst begonnen met de Aziatische landen, maar eerder dit jaar is ook o.a. de e-Commerce voor Europa uitgerold.

Begin Maart werd (eindelijk) de Euro als Fiat valuta geïntroduceerd en is SEPA nu een feit. GokuMarket heeft nu ook Europese banken licentie (https://cointelegraph.com/press-releases/gokumarket-becomes-a-european-licensed-crypto-platform) dus al met al een unieke combinatie van een AliBaba crossover met een Binance / Kraken crypto exchange.

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend is een kijkje of het iets voor je is op :

www.gokumarket.com

https://gokumarket.app.link/ekzc1MkUzib

Bekijk ook de veelgestelde vragen op de pagina van de Al handelbots + Defi, hoe je direct geld kunt gaan verdienen, of kijk op: https://www.gokumarket.com/mediakit, zonder in te loggen.