Bach Bloesem Therapie

Bach bloesem therapie is een natuurlijke en holistische benadering van emotioneel welzijn. Het is gebaseerd op de overtuiging dat emotionele onevenwichtigheden bijdragen aan fysieke gezondheidsproblemen. Door het gebruik van bloesemremedies kunnen we deze onevenwichtigheden in balans brengen en een gevoel van innerlijke rust en harmonie bevorderen. De remedies worden individueel afgestemd op de emotionele behoeften van elke persoon, waardoor ze een persoonlijke benadering van heling ervaren.

Wat kan Bach bloesem therapie voor jou betekenen?

Wij zullen met jou samenwerken om de emoties en gevoelens te identificeren die je wilt aanpakken.

Door middel van een op maat gemaakt remedieplan, zul je ervaren hoe bloesemremedies kunnen helpen om negatieve emoties te overwinnen, innerlijke rust te vinden en veerkracht te ontwikkelen in het omgaan met emotionele uitdagingen.

Bach-bloesemremedies

Wat zijn Bach-bloesemremedies? De 38 remedies die zijn gemaakt van wilde bloemen en planten, zijn vernoemd naar degene die ze ontdekt heeft: de Engelsman dr. Edward Bach (1886-1936).                                      Hij was arts, later ook bacterioloog.

De Bach-remedies maken deel uit van een holistische behandeling, dat wil zeggen, dat ze de gehele persoon behandelen en niet slechts de symptomen van de kwaal. Men gaat uit van het principe dat iedere ziekte voortkomt uit het niet in balans zijn van het individu, of dat nu lichamelijk of psychisch is, en dat de natuur al voor geneesmiddelen heeft gezorgd in de vorm van planten, bronwater, frisse lucht en zonlicht.

Wetenschappelijke visie

Onderzoek van praktijkgevallen bevestigt dat de remedies werken, maar tot op de dag van vandaag, weten wetenschappers nog steeds niet precies waarom.

Niemand weet hoe het werkt.                   

We weten alleen dat het werkt.

Hoeveel remedies krijg je bij een behandeling?

Er wordt gekeken naar de bloesems waarvan de eigenschappen het meeste passen bij de gemoedstoestand.    Meestal wordt er gewerkt met een combinatie van bloesems, maar het maximum is 5 bloesems tegelijkertijd. Bloesemremedies zijn goed te combineren met andere behandelmethodes en kunnen absoluut zonder risico worden toegepast.

Kosten consult

Bach Bloesem Therapie                                                                                 60 euroBach Bloesem druppels                                                                                 15 euroBach Bloesem druppels, nazending zonder consult                                 20 euro

 

Herontdek innerlijke harmonie met Bach bloesem therapie

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Bach bloesem therapie je kan helpen om emotionele balans en welzijn te bereiken.