Over Corrie

Even voorstellen

Ik ben Corrie, de trotse eigenaar van Bellymoon! Mijn passie ligt bij het begeleiden van mensen op hun spirituele reis. Met een achtergrond in spirituele coaching, Reconnective Healing, Tarot Lenormand, Bach bloesem remedies en danslessen, ben ik ervan overtuigd dat ik de tools heb om mensen te helpen groeien, helen en hun innerlijke kracht te ontdekken.

 

Lange tijd wist ik als kind niet wat ik wilde gaan doen, wel was ik altijd actief bezig met dansen. Ik was ook gefascineerd door de Tarotkaarten en vond Astrologie heel interessant, maar daarover later meer. Ook was ik vanaf mijn kindertijd bezig met de vraag naar de zin van het leven. Via mijn moeder, die leerling was bij de Rozenkruisers, sloot ik mij ook aan bij het jeugdwerk van het Rozenkruisers en bezocht Tempeldiensten en Conferenties. Hierna sloot ik mij ook aan bij het Lectorium Rosicrucianum, ongeveer 10 jaar ben ik hiermee verbonden geweest.

Vanaf mijn 12e jaar nam ik wekelijkse lessen bij de Vlaardingse Balletacademie en volgde ik wekelijks lessen klassiek ballet en jazz ballet, dit werd voor mij een steeds grotere passie. Er was bij deze Balletacademie een Showgroep de ‘Silverbirds‘ en na verloop van tijd sloot ik mij hierbij aan. Tapdansen kwam erbij en Showdansen, maar ook deden we modeshows, ik heb hier jarenlang heel veel plezier aan beleefd. Na een tijdje besloot ik mijn blik verder te verruimen en ook elders lessen te gaan volgen.                                               

Zo volgde een periode waarbij ik andere lesmethoden leerden o.a. bij Ans Kalkman, Penny de Jager, Studio La Danse en Balletschool de Singel. Bij La Danse en de Singel ontstond de mogelijkheid om diploma’s te behalen en aangezien ik meer wilde gaan doen met de dans heb ik bij Studio La Danse de R.A.D. Classical diploma’s behaald en bij de Singel mijn Teachers diploma I.S.T.D. Nu was ik klaar om les te gaan geven.

 

Danscentrum Isis werd opgericht en ik gaf 4 avonden les in de week. In de weekenden ging ik optreden in de Turkse restaurants, waar ik veel voor gevraagd werd. Naast mijn werk in de restaurants danste ik ook op bruiloften en feesten. Als ik eenmaal ergens had gedanst werd ik snel nog een keer gevraagd want de mond-op-mond reclame werkte voor mij als beste.

Ik heb echt heel veel plezier beleefd aan het lesgeven aan vrouwen met allerlei verschillende leeftijden en achtergronden, er zijn hieruit ook mooie vriendschappen ontstaan.

 

Danscentrum Isis heeft 25 jaar bestaan en is nu inmiddels omgedoopt naar Bellymoon.

Belly staat voor de Buikdans en Moon voor het Spirituele. Naast mijn werk voor de dansschool afgelopen jaren, groeide tegelijkertijd mijn belangstelling voor (Chinese) Astrologie, Numerologie, Pendelen, Tarot en Lenormandkaarten meer en meer. Het was en is een stuk ontwikkeling waar geen einde aan komt, net als bij de dans eigenlijk. Halverwege de jaren ’90 heb ik level 1 gedaan van Egyptian Healing.                 Ik volgde veel cursussen in kaartleggen zowel de Tarot als de Lenormand en de zigeunerkaart.                                                                                                                           Na mijn Tarot studie bij de Schorpioen, kon ik op de Paravisie beurs consulten en coaching geven m.b.v. deze kaarten.

 

De laatste jaren ben ik in contact gekomen met de Reconnection en de Reconnective Healing, dit was voor mij het neusje van de zalm. Reconnective Healing is een relatief nieuwe vorm van healing die anders werkt dan de vormen van healing die we tot nu toe kenden.                                                                                                             

Effecten van Reconnective Healing vinden snel plaats (maximaal 3 sessies), zijn vaak verre van subtiel en blijvend. Het past bij de fase in onze evolutie waarin veranderingen en communicatie sneller en effectiever plaatsvinden dan ooit tevoren. Dit maakt het mogelijk dat de healing effect heeft op lichamelijke, mentale en emotionele disbalans, maar ook de evolutie van je diepste wezen, de essentie.              Het feit dat mensen niet “oneindig” terug hoeven komen voor behandelingen en deze healing niet gebonden is aan allerlei ‘regeltjes’ spreekt mij enorm aan.

Sinds 2018 is Danscentrum Isis omgedoopt naar Bellymoon, ik vond het tijd worden om al mijn ervaringen en werk van afgelopen jaren te bundelen in iets nieuws waarbij zowel de dans (Belly) als het Spirituele (Moon) allebei aan bod komen.

Mijn doel is om bij mensen het Levensgeluk en Plezier te verhogen en op een persoonlijke manier in balans terug te brengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mijn missie

Mijn missie is om mensen te helpen hun ware potentieel te ontdekken en een harmonieus leven te leiden. Ik geloof dat spiritualiteit en dans samen kunnen komen om een diepe, duurzame verandering te brengen in het leven van mijn klanten. Mijn coaching sessies zijn bedoeld om diepe gesprekken, meditaties en oefeningen te bieden die gericht zijn op persoonlijke en spirituele groei.


Reconnective Healing

Reconnective Healing is een krachtige energetische methode die in staat is om balans en harmonie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau te herstellen. Door de toepassing van energie, licht en informatie in unieke frequenties, ondersteunt deze behandeling het natuurlijke genezingsproces van het lichaam.


Tarot Lenormand

Met Tarot Lenormand readings kunnen mensen persoonlijke inzichten, levensrichting of antwoorden op specifieke vragen verkrijgen. Deze readings bieden helderheid en richting in het leven, en zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar diepere inzichten.


Danslessen

Naast spirituele diensten bied ik ook danslessen aan, waaronder Latin Dance Workout en Bellydance. Dansen is een geweldige manier om jezelf te uiten en in contact te komen met je lichaam. Mijn danslessen zijn gericht op plezier, zelfexpressie en innerlijke kracht.


Opleidingen en Cursussen 

 

Latin Dance & Bellydance History

1988-1991

Royal Academy of Dancing lv 1-3 + I.S.T.D Teachers

1991-2010

Workshops & lessen Oriëntaalse Buikdans

1991-2017

Oprichting Dancentrum Isis

Wekelijks lessen & Workshops te Zuid-Beijerland, Hoogvliet,Dordrecht,Oosterhout, Breda en Delft.

Tot 2010 ook optreden op bruiloften, feesten, wekelijks in het weekend bij de Restaurants o.a. Turkiye en Ömur

1993

Cursussen Oerdansen

1995-1997

Cursus Arabische Taal LOI

2003-2016

Dansdocent Sport&Cultuur T.U. Delft

2008-2009

Zumba Instructor lv. 1&2 + Zumba Gold en Zumba Kids

2019

Bellymoon opgericht

 

Spiritueel, Meditatie en Healing 

1994-1998

Meditatie cursussen en spirituele: Scarabee

1999-2000

Egyptian Healing 1e en 2e graad

2003

Channeling en automatisch schrift: Willy van Waveren

2017             

Opleiding: Reconnection/ Reconnective Healing Level 1

2019-2020            

HBO opleiding Gelukscoach

2020

Serafijneninwijding bij: Spiritueel Centrum  Sereen

Bonuviki Healing Therapie

Master Bonuviki Healing Therapie

Helen met Engelen bij:

Spiritueel Centrum Sereen

2022

Online programma: Thuis in I AM. bij I AM Academy

2023

Reconnection/ Reconnective Healing level 2 en 3

Master in Manifesteren

Aroma- en Bach Bloesem therapie

 

Tarot Lenormand

2003

Opleiding Tarot kaartlezen/ Lenormand/Zigeuner behaald bij De Schorpioen.

2004

Cursus Lenormand bij de Lachende Boeddha, Moordrecht

2004-2006 

Paravisie Beurs consulten gegeven m.b.v. de Tarot.

Ontdek jouw innerlijke kracht

Ben je klaar om jouw innerlijke kracht te omarmen en een harmonieus leven te leiden? Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw spirituele reis!