Bonuviki Healing

Bonuviki Healing therapie kan gegeven worden op het hele lichaam van mens en dier. Tijdens een behandeling wordt heel het lichaam, geest en aura gereinigd en terug in balans gebracht, maar belangrijker is dat men pijnlijke plaatsen kan behandelen en hierdoor de pijn vermindert of wegneemt.                                               Deze therapie is niet schadelijk voor lichaam en de geest en mag op iedere persoon of dier worden toegepast. 

 

Men kan de Bonuviki Healing therapie naast elke andere vorm van therapie of geneeswijze gebruiken. Wanneer je al onder behandeling bent van een reguliere arts, kan deze therapie als ondersteuning of als aanvulling gebruikt worden.

De Bonuviki Healing therapie vindt plaats boven het lichaam in de aura. Tijdens de behandeling houdt men de kleding aan. In de aura van de mens, vormen zich het beginstadium van energieblokkades, waaruit verschillende ziektes kunnen ontstaan.

De eerste pijn die men voelt bevindt zich eerst buiten het lichaam in de aura, na langere tijd zet de pijn zich vast binnen het lichaam en onstaat er een innerlijke energie blokkade. Wanneer er pijnlijke plaatsen zijn in het lichaam, kunnen deze behandelt worden met verschillende symbolen:

- de bergkristallen Vajra

- de dubbele Viswa Vajra

- kristallen engeltjes

- kristallen schedeltjes

 

Tijdens een behandeling kunnen er uiteenlopende sensaties zijn; temperatuursveranderingen, tintelingen, druk, emoties en zelfs kan de pijn even verergeren. Dit is een normale reactie.

Bij Bonuviki Healing Therapie stelt men geen diagnose en behandelt noch geneest men ziektes. Verder is de Bonuviki Healing Therapie niet bedoeld om de reguliere medische benaderingen te vervangen, maar kan deze gebruikt worden als ondersteuning.

Ook een behandeling op afstand is mogelijk, deze helende energie mag verstuurd worden naar andere personen op afstand, maar omwille van karmische en veiligheidsredenen, is wel toestemming van de te behandelen persoon nodig.