Reconnective Healing

Reconnective Healing is een krachtige vorm van healing die werkt door energie, licht en informatie toe te passen in unieke frequenties om het natuurlijke helingsproces van het lichaam te ondersteunen.                   

Het is gericht op het herstellen van balans en harmonie, zowel fysiek als emotioneel.

Door middel van Reconnective Healing kan de natuurlijke energie van het lichaam weer in balans gebracht worden, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden en de algehele gezondheid kan verbeteren.

                                      Reconnection en Reconnective Healing

 

Er zijn twee verschillende toepassingen waarin de Reconnective energie wordt gebruikt:

                                       Reconnective Healing en The Reconnection.                                                                           

De laatste wordt in het Nederlands ook wel De Reconnectie genoemd.

Reconnective Healing

Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.       

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. 

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Ieders ervaring met Reconnective Healing is uniek. Soms gebeuren healingen in een ogenblik in slechts één sessie, soms duurt het wat langer voordat een heling ontstaat. Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt.     

Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.

Healingen komen in allerlei soorten. De beste manier om een heling toe te laten is in een staat van verwachting, zonder gehecht te zijn aan het resultaat. Ga op de massagetafel liggen, ontspan, sluit je ogen en ervaar gewoon. Laat al je gedachten gaan en ervaar en observeer als er iets te ervaren valt, als je iets opvalt, maar ook als er niets te ervaren valt of je niets opvalt. Lig gewoon op de tafel en laat alles los, alsof je gewoon een onverwachts rustuurtje had.

Het is niet aan te raden om je best te doen om aan niets te denken. Normaal gesproken hebben mensen moeite met het concept van denken aan niets. Merk gewoon op wat er ook maar bij je op komt. Dat geeft je iets te doen en ontneemt je de stress, die vaak ontstaat als mensen proberen aan niets te denken en ontdekken dat ze niet weten hoe dat moet. Plaats je aandacht naar binnen en laat je aandacht door je lichaam gaan. Observeer gewoon wat je opvalt, dit geeft je geest genoeg te doen zonder dat je heel de tijd ligt te denken wat je wel of niet zou moeten doen.

Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt, mediteer niet, herhaal geen mantra’s in stilte en doe geen andere dingen, waarvan jij of iemand anders denkt, dat het zal “helpen”. Want dat zal het niet. Het zal hoogstens dat brengen, wat je zelf al kunt en zal je weerhouden om ten volle te kunnen ervaren. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnective Healing anders maakt, wat De Reconnectie echt maakt. Je bent klaar om te ontvangen.

The Reconnection / de Reconnectie

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

De Reconnectie brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.

De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende - parallelle – dimensies van de werkelijkheid).

Klanten vertellen...

29-9-2023

 Je bent geweldig, dankjewel dat je er zo voor me bent geweest toen ik er even helemaal doorheen zat.

Er is ontzettend veel los gekomen en daar ben ik je erg dankbaar voor.

Dankjewel, Lieve Corrie💗

   Dominique

 

30-10-23

Lief, duidelijke en voelbare energie

tvdhimst

 

 

 

12-6-2023

Voor mij zijn de healings zeer heilzaam, weer in contact met mezelf, veel inzichten, rust vanuit universele liefde 💗

Maud

 

Fijne healing gehad!

Maagpijn verdwenen!

Anja N

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: Reconnective Healing® en The Personal Reconnection geven geen garanties, diagnosticeren of behandelen geen specifieke gezondheidstoestand. Uw medische behandeling en de opvolging ervan blijft uw eigen verantwoordelijkheid. Reconnective Healing is geen medische behandeling en er wordt geen medische diagnose gesteld. Een sessie kan nooit een medisch advies van een arts of medisch deskundige vervangen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid, een Reconnective Healing is voor eigen risico er worden geen garanties gegeven.

Veelgestelde vragen over Reconnective Healing

Hoe werkt Reconnective Healing?

Reconnective Healing werkt door het toepassen van energie, licht en informatie in unieke frequenties om het natuurlijke helingsproces van het lichaam te ondersteunen.

Wat kan ik verwachten tijdens een Reconnective Healing sessie?

Tijdens een sessie ervaar je diepe ontspanning en een gevoel van balans en welzijn. De energieën die vrijkomen kunnen op verschillende manieren waargenomen worden.

Ontdek de helende kracht van Reconnective Healing

Ervaar zelf de diepe ontspanning en helende energieën van Reconnective Healing. Neem contact met ons op voor een sessie.